Visie en missie
رؤيتنا ورسالتنا

Onze visie is om het goede Nieuws (Het evangelie) te brengen naar alle Arabisch sprekende mensen in Europa, zodat zij in hun huizen de ware kerk van de heer Jezus Christus mogen zijn. Onze missie is om God samen te aanbidden, de bijbel te leren en de liefde van onze heer Jezus Christus met elkaar te delen. Hiervoor gaan wij samen bidden om het gezag van onze Heer op ons leven, onze kinderen en ons land te proclameren. Wij bidden graag voor de zieken zodat zij genezen mogen worden.

lees meer
En voor de gebonden mensen zodat zij bevrijd mogen worden. Wij gaan samen leren hoe wij de leerlingen/volgelingen van de heer Jezus mogen zijn. In onze samenkomst aanbidden wij in de geest en in waarheid. Wij bidden dat God ons werk gebruikt voor de glorie van zijn naam.

رؤيتنا هي تقديم الأخبار السارة (الإنجيل) لجميع الناطقين باللغة العربية في أوروبا حتى يكونوا الكنيسة الحقيقية للرب يسوع المسيح في منازلهم. مهمتنا هي أن نعبد الله معًا ، وأن نتعلم الكتاب المقدس ، وأن نشارك حب ربنا يسوع المسيح. لذلك سوف نصلي معًا لنعلن سلطة ربنا على حياتنا وأطفالنا وبلدنا. نود أن نصلي من أجل المرضى حتى يتم شفاؤهم. وللأشخاص المقيدين حتى يتم تحريرهم. سوف نتعلم معًا كيف يمكننا أن نكون تلاميذ / أتباع السيد المسيح. في لقائنا نعبد بالروح والحق. نصلي أن يستخدم الله عملنا لمجد اسمه.

Het doel
هدفنـــا

De stichting heeft als doel: –

1- Het brengen van de boodschap van Christus aan alle Arabisch sprekenden die in Nederland/Europa wonen.

2- Sociale, maatschappelijke, geestelijke hulp te bieden aan Arabisch- — sprekende vluchtelingen.

Lees meer
3- Het organiseren van diverse activiteiten in verschillende plaatsen in Nederland. Dit in samenwerking met Nederlandse kerken. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting. De stichting beoogt het algemeen nut. De stichting heeft geen winstoogmerk.

-: المؤسسة لها الأهداف التالية

1- الوصول برسالة الانجيل لجميع المتحدثين باللغة العربية الذين يعيشون في هولندا / أوروبا.

2- تقديم مساعدات اجتماعية وروحية للاجئين الناطقين بالعربية.

3- تنظيم أنشطة ودورات متعددة في أماكن مختلفة في هولندا. هذا بالتعاون مع الكنائس الهولندية.
هذه الهيئة هدفها الخدمة ولاتسعى للربح

Ons Grondslag
إيمان هيئتنا

De stichting gelooft:
1- Dat de Heilige Schrift (Bijbel) geïnspireerd is door de Heilige Geest.

2- In de drie-eenheid van God.

3- Dat God de hemel en de aarde schiep door Zijn woord.

4- Dat Jezus Christus, de Zoon van God, gezonden is door God de Vader naar de aarde, om te lijden en te sterven aan het kruis voor onze zonden en op de derde dag is opgestaan.

5- In God de Heilige Geest, die de wedergeboorte bewerkt en in de gelovige woont om te getuigen van en te werken voor de Here Jezus Christus.

lees meer

6- Dat, na besluit Jezus Christus te volgen, Hij onze Redder is en we eeuwig leven hebben in de hemel.

-:تؤمن المؤسسة
1- نؤمن أن الكتاب المقدس مستوحى من الروح القدس.
2- نؤمن في الثالوث الإله.
3- نؤمن أن الرب خلق السماء والأرض بكلمته.
4- نؤمن أن يسوع المسيح ، ابن الله ، أرسل إلى الأرض من قبل الله الآب ليموت على الصليب من أجل خطايانا وقام من جديد في اليوم الثالث.
5 - نؤمن بأن الله والروح القدس ، الذي يعمل في المؤمن بالولادة الجديدة ليشهد ويعمل للرب يسوع المسيح.
6- نؤمن أن بعد قرار إتباع الرب يسوع, هو يخلصك ويعطيك الحياة الأبدية.